Нові статті
Loading...
неділя, 20 квітня 2014 р.

Як просто створити сайт, який буде приносити прибуток

15:06
Створити свій сайт і отримувати з нього певні суми грошей - це мрія багатьох людей. Але не у всіх ця мрія може здійснитися, багато хто просто не знають того, що саме потрібно робити для заробітку грошей в мережі, а багато хто просто ледачі за своєю природою. Ось ви хочете заробляти гроші на своєму сайті? Всі хочуть. Але чи згодні ви працювати над своїм сайтом день і ніч, творити якісний контент, писати статті та коментувати їх, просувати свій сайт і оптимізувати його? Якщо не готові, то відразу скажемо вам так - заробити грошей не вийде. Але, якщо у вас є не тільки бажання заробити грошей, але й певні мотиви до такої діяльності, то робити гроші в інтернеті вам здасться досить простим заняттям. Давайте поговоримо про те, як же це можна зробити.

Інтернет зараз повниться платним контентом і різноманітною інформацією, доступ до якої обмежено. Саме тому досить розумні люди прагнуть продати доступ до такої інформації та контенту. Наприклад, більшість фільмів можна знайти на різних сайтах, хоч це і незаконно. Але творці таких сайтів порушують закон, поширюючи піратську продукцію, а ви ж не хочете порушувати закон? Тоді ми пропонуємо вам створити сайт, який буде працювати на вас, але заробіток буде абсолютно легальним. Знаєте, як це зробити? Ми розглянемо процес створення такого сайту на конкретному прикладі, який вас цілком повинен задовольнити.

Зараз все більше і більше стають популярними різноманітні гаджети та планшети на базі операційної системи Android. Природно, раз сам гаджет досить популярний, то "кують" контент на нього всі, хто тільки може це робити. Тому інтернет зараз повниться різноманітними іграми, новинами, додатками, віджетами на Андроїд. Природно, більшість з цих продуктів платні, але є і ряд вельми приємних винятків.

Отже, наш процес заробітку грошей з повітря включає в себе кілька різних стадій.

1) придумують сайт, його назва. Оплатіть хостинг, причому вибирайте тариф, який забезпечить вам достатньо велика дисковий простір, це дійсно буде важливо для вас надалі. Виберете відповідну CMS, особливо популярні сьогодні сайти у вигляді блогу. А потім починаєте працювати безпосередньо з контентом. Зробіть початкове наповнення, сторінок 20-50, проконтролюйте, щоб не було порожніх сторінок.

2) Сайт готовий? Відмінно. Тепер потрібно дочекатися, коли сайт проіндексують пошукові системи. Прискорити цей процес можна шляхом розміщення посилань на свій сайт в соціальних мережах, форумах. За цими посиланнями знайдуть Ваш сайт не тільки люди, але і роботи пошукових систем.

3) Робота з контентом - річ досить специфічна. Створити сайт мало, важливо його ще й наповнити якісно. Так як ми діємо в рамках закону, то виставляти посилання на скачування ігор і додатків для Android ми будемо дуже обмежено. Не всі знають, але на цю платформу є кілька сотень безкоштовних програмних продуктів, а також є сотні різних демо-версій програм та ігор для цієї системи. На своєму сайті ви будете розміщувати саме такі версії додатків, а от попереджати чи скачувати про те, що додаток безкоштовне - вирішувати вам. Дивіться, що вам потрібно зробити далі. Далі ви повинні створити якісний опис під кожен додаток або гру. Пошукові системи люблять унікальний контент, тому "поцупити" опис з інших сайтів - крок невірний. Робите рерайт або копірайт, тобто, або просто переказуєте опис своїми словами, або пишіть унікальні тексти. "Забивати" туди ключові слова, по яких користувачі будуть шукати посилання на скачування ігор, а також підбираєте якісні картинки і скріншоти з гри. Все це можна спокійно дістати на просторах інтернету.

4) Далі настає час рутини. Кожен день ви повинні викладати новин по десять, причому робити це дійсно необхідно саме кожен день! Поки ви все це робите, чітко відстежуйте статистику відвідувань вашого сайту. Як тільки сайт стає досить відомим, його видача в запитах пошукових систем придбає стійкі позиції, то значить настав час заробляти гроші на сайті. Як це робити? Хм, ну можна "повісити" на свій сайт купу рекламних банерів. Тільки це здорово відкине від вас тих відвідувачів, які не особливо люблять рекламу. Найкраще заробляти гроші на партнерських програмах, які зараз також досить популярні. Наприклад, працювати з файлообмінними сервісами, які встановлюють платні підписки вашим відвідувачам, також можна використовувати ряд інших партнерок.


Загалом, використовуючи якісний дизайн, ефективну оптимізацію та рекламу, можна домогтися досить серйозних успіхів на ниві розвитку свого сайту. Але слід пам'ятати про те, що працювати над своїм сайтом доведеться серйозно, інакше ідея створити сайт так і залишиться дурною ідеєю, а не прибутковим проектом

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту