Нові статті
Loading...
середа, 9 квітня 2014 р.

Нові корисні віджети для Blogger

18:35
Привіт , пані та панове!

Сьогодні я познайомлю вас з новими корисними віджетами для Blogger , які Ви зможете встановити в свій блог.

Потрібні інструменти для блогу Blogger

Корисні інструменти для Blogger - це konverter рекламного коду Google Adsense для вставки в шаблон Blogger , конвертер HTML коду для вставки в статтю і в коментарі блогу , для того щоб відображався код і лічильник символів.

Всі представлені інструменти для Blogger , використовуйте на окремій статичної сторінці блогу. Для своїх потреб і так само для ваших читачів:

Меню для blogger стиль Metro ( Windows 8 )

Дуже красиве горизонтальне меню:


Меню для blogger стиль Metro ( Windows 8 )

Заробіток на контекстній рекламі - аналог Google AdSense


Заробіток на контекстній рекламі - аналог Google AdSense
Рекламна мережа People Group це хороша альтернатива Google AdSense. Вам достатньо мати щоденну аудиторію не менше однієї людини щодня і блог може розташовуватися на безкоштовному або платному хостингу . Не важливо , який у Вас блог - великий і солідний або невеликий , але перспективний . Головне , що Ви маєте чудову можливість заробляти гроші , розміщуючи на своїх сторінках рекламні оголошення. Кожен раз , коли відвідувач Вашого сайту натискає на оголошення або переглядає його , Ви заробляєте гроші.
Про це Ви можете ознайомитися ось за цим посиланням.

Віджет - схожі повідомлення з мініатюрами ( статті по темі ) і ще пару - схожі (пов'язані ) статті без картинок. Віджети дуже стильні , все нові вам сподобаються:


Блоки підписатися по Email ( Subscribe ) для Blogger , просто супер . Анімовані і багатофункціональні віджети для блогспот :


Блоки підписатися по Email ( Subscribe ) для Blogger
Як розмістити форму підписки по email після кожного повідомлення і на бічну панель у вашому блозі , про це написано тут.

Плаваюче (фіксоване ) меню, що випадає 3D і інші


Меню Ajax для вашого блогу , з різними колірними стилями

Поки вистачить. Дуже багато корисної інформації та багато іншого , Ви знайдете в моєму блозі на платформі WordPress. Ласкаво просимо . Чекаю .

Схожі статті :

1 коментарі:

 
Підвал сайту