Нові статті
Loading...
понеділок, 21 квітня 2014 р.

Як укладати плінтус

10:53
 Планується є незамінною частиною статевого покриття, який надає йому завершеного вигляду. Плінтуси бувають різні: дерев’яні, пластикові і з МДФ. Вибір плінтуса залежить від вас. У будь-якому випадку практично у всіх видів плінтуса техніка монтажу залишається однаковою.

Інструкція

  1. Елементи пластикового плінтуса, звані кліпсами, укомплектовуються разом з дюбелем і шурупом. Встановіть кліпсу плінтуса на рівний готовий чисту підлогу і присуньте його щільно до стіни. На стіні олівцем позначте місце для отвору. У зазначеному місці просвердлите отвір діаметром рівним відповідним розміром дюбеля.
  2. Вставте в отвір дюбель і прикрутіть кліпсу на шуруп. Після того, як всі кліпси прикручені подібним чином, злегка натисніть на них, щоб отримати ідеально рівну поверхню плінтуса.
  3. Плінтус з МДФ прикріпіть до рівної поверхні підлоги і стіни за допомогою скоб у формі гачків. На них щільно надіньте плінтус. Кінцеві зрізи плінтуса закрийте пластиковими заглушками, а кутові стики плінтуса — куточками. Дерев’яний плінтус прикріпіть за допомогою цвяхів і молотка. Прибивайте плінтус цвяхами на однаковій відстані один від одного, щоб уникнути тріщин і зламів.
  4. Щоб прикріпити плінтус до ковроліну, змонтуйте його вже перед укладанням ковроліну. Прикріпіть плінтус до поверхні підлоги і стіни за допомогою клею і саморезов. Загніть край покриття наверх і підведіть його під козирок Г-образно. Після цього по всьому периметру кімнати міцно зміцните кавролан за допомогою клею.
  5. При самостійній укладанні плінтуса ретельно виміряли відстань для кріпильних деталей, вираховуйте кількість плінтуса, а також заглушок і куточків для закриття. Заглушки торців ставте в останню чергу.

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту