Нові статті
Loading...
неділя, 20 квітня 2014 р.

Як позбутися прищів на обличчі та інших частинах тіла?

15:10
У наш час шаленого розвитку iндустрiї краси на жаль, ми не можемо забувати про проблему прищiв. Навiть пiдлiтки мрiють вирости якнайшвидше та раз i назавжди позбутися цих прищiв! Але вони дуже помиляються: причиною прищів є не тільки  вік. І тому шукати відповідь на питання “як позбутися прищів” потрібно лише тоді, коли ви вже відповіли на головне запитання: “а в чому причина появи у мене прищів?
Які причини появи прищів ?
Причин появи прищів декілька:
  • нестабільний гормональний стан на фоні статевого дозрівання чи якоїсь хвороби;
  • вживання алкогольних напоїв та сигарет;
  • неправильне харчування тобто вживання напівфабрикатів, шкідливих снеків, жирної та важкої їжі.
І якщо гормональний фон підлітка врешті-решт прийде до норми, то усі інші причини залишаться, настільки довго, наскільки ви це дозволите. В такому випадку вам треба розуміти, що прищі – це дзеркало внутрішнього стану вашого організму. Тобто, якщо ви погано дбаєте про свій організм, він вам відповідає так само. Прищі виникають унаслідок гіперфункції сальних залоз. При нормальному стані вашого організму ці залози навпаки виконують дуже корисну функцію по зволоженню вашої шкіри, але при порушенні обміну речовин та перенасиченню шлаками, це призводить до появи явних недоліків на вашій шкірі. Ви не повинні опускати руки, бо зарадити цьому, насправді не так і важко. Просто для цього вам потрібно виконувати декілька простих правил.

Як позбутися прищів?


Правило перше.
Ви повинні від хаотичного пошуку відповіді на питання “як позбутися прищів на обличчі” нарешті перейти до активних дій! Ви ж розумієте, що люди з красивою і доглянутою шкірою обличчя не тільки виглядають краще, а й почуваються набагато впевненішими, і ніби-то притягують до себе вдачу та успіх! І тому правило перше: почніть правильно харчуватися. Ви повинні повністю переглянути свій раціон, змінити свої звички і вподобання:
  • вживайте якнайбільше овочів та фруктів;
  • пийте багато очищеної негазованої води;
  • виключіть зі свого раціону напівфабрикати та снеки;
  • вам потрібно буде зменшити кількість споживання солодкого і цукру зокрема;
  • виключіть з життя фастфуд, якщо до цього ви вживали його;
  • ідеально б було готувати їжу у пароварці, але можна просто скоротити кількість жареного у раціоні;
  • скоротіть вживання алкогольних і газованих солодких напоїв.
Зрозуміло, що за один день неможливо змінити усі свої звички і вподобання, нажиті роками, але поступово вам це вдасться!
Правило друге.
Як це не дивно, причиною виникнення прищів може бути догляд. Але догляд неправильний. Головна допомога косметології: перед тим, як почати доглядати за шкірою лиця потрібно визначити її тип і, вже знаючи його, підбирати засоби по догляду. Доглядайте за своєю шкірою щодня, а не тільки перед якоюсь визначною подією, і ви однозначно помітите зміни на краще. Ну а крім цього, треба виконувати наступні рекомендації:
  • непотрібно дуже часто вмиватися, бо це порушує природній баланс шкіри, 2-3 рази на день цілком достатньо.
  • завжди змивайте макіяж на ніч!;
  • зволожуйте шкіру кремом;
  • хоча б раз на тиждень робіть відновлюючі маски для обличчя;
  • давити прищі не рекомендується, але якщо ви це робите, то тільки у гігієнічних умова і чистими руками.
Як позбутися прищів?



Позбутися прищів на обличчі – це дуже важливо, але ж прищі не обирають, де виникати. І тому вам дуже часто доводиться відповідати геть на делікатне питання “як позбутися прищів” і вже трохи тихіше додаємо “на сідницях”? Одразу говоримо, що прищі на сідницях виникають від переохолодження чи перегріву або від подразнення від неякісної білизни. Тому виключіть ці фактори, дотримуйтесь норм особистої гігієни і ця проблема вже ніколи не повернеться!
Ну а тим, хто вирішив боротися з проблемою появи прищів радикально, радимо звернутися до професійної медицини. Сучасна медицина до вирішенні цього питання підійшла дуже серйозно і пропонують багато процедур: мезо- та озонотерапія, плазмоліфтинг та інші на ваш вибір.
Існує безліч методів позбутися прищів, але не забувайте головного: ваша шкіра – це віддзеркалення вашого внутрішнього стану. І тому будь-яку проблему потрібно вирішувати з розумом і розумінням її причини!

Схожі статті :

1 коментарі:

  1. Мою шкіру рятують тільки процедури в http://www.bellezza.ua/apparatnaia-kosmetologiia/ultrazvukovaia-chistka-litsa, вдома декілька разів пробувала самостійно почистити обличчя - зробила тільки гірше.

    ВідповістиВидалити

 
Підвал сайту