Нові статті
Loading...
понеділок, 21 квітня 2014 р.

Як позбутися від судинної сіточки

10:30
Судинна сіточка на ногах — це кошмарний сон всіх жінок. Вона з’являється невідомо звідки, псує ваші прекрасні ніжки своїм страхітливим виглядом і загрожує розповзтися з одного маленького павучка в цілу мережу синіх і блакитних розлучень, що покривають все тіло. Що ж з нею робити і чи можна щось з нею зробити? Зробити — можна, треба лише запастися терпінням.

Вам знадобиться

консультація флейболога, контрастний компрес, взуття на плоскій підошві

Інструкція

  1. Судинна зірочка на шкірі — це ні що інше, як справжнісінький варикоз. Точніше кажучи, його найперша і найбільш нешкідлива стадія. Якщо ви не відчуваєте ніяких неприємних симптомів, а тільки лише незадоволені тим, як це виглядає, краще звикнути до думки, що вічно це не триватиме. Наступною фазою стане тяжкість і набряклість в ногах, біль, спазми, а потім і збільшення вен. Але зневірятися на варто. Перше, що вам необхідно зробити — відвідати лікаря флейболога. Він проведе діагностику стану ваших сусідів, призначить комплексне лікування і дасть поради, як уникнути погіршень.
  2. Якщо звернутися до лікаря на стадії судинних сіточок, швидше за все, вам не призначать ніякого серйозного лікування. Просто для того, щоб погіршення не відбулося, необхідно слідувати простим правилам. По-перше, позбудьтеся від взуття на високому каблуці. Надмірне навантаження збільшує ризик виникнення здуття судин і розростання некрасивих сіточок і зірочок на шкірі. Саме тому віддавайте перевагу зручному взутті і комфортною колодці. По-друге, варто уважно постежити за своїм режимом. Не потрібно багато стояти або сидіти в одному положенні. Для запобігання застою крові в кінцівках необхідно більше рухатися.
  3. Дуже добре допомагає від судинних сіточок контрастний душ або обтирання. Це своєрідний масаж судин, який допомагає їм різко стискуватися і розширюватися, тренуючи стінки найтонших капілярів. Кожного разу під час душу закінчуйте водні процедури обливаннями проблемних зон дуже гарячою і дуже холодною водою по черзі. Спочатку це може здатися складним, але судини дуже швидко звикають до подібного масажу і будуть охоче тренуватися щодня.

Зверніть увагу

Не варто захоплюватися видами спорту, які пов’язані з надмірним навантаженням на ноги: велосипед, стрибки або акробатика. Краще більше плавайте і ходіть пішки.

Корисні поради

Якщо ви багато часу проводите в машині, літаку чи сидячи у кріслі, обов’язково використовуйте компресійний трикотаж або панчохи. Це дозволить рівномірно розподілити тиск рідини на ноги і позбавить вас від набряків і розширення судин.

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту