Нові статті
Loading...
неділя, 20 квітня 2014 р.

Як просто заробити гроші?

14:39
Вітаю усіх читачів блогу та тих, які знайшли мій блог саме по запиту: як заробити гроші. Я спеціально пишу цей пост для тих, хто ще досі не знає, що існують інтернет гроші, або як ще їх називають електронні гроші. Я постараюсь вам у цьому пості відповісти на на часте запитання новачків в інтернет заробітку, яке звучить приблизно так: “як заробити гроші в інтернеті”. Спробую пояснити, що це зовсім не важко і існує багато простих способів, аби витрачаючи небагато часу заробити інтернет гроші. Поїхали:
Перед усім вас повинно цікавити питання: “Якими якостями та навичками я повинен бути наділений, аби заробити трохи електронних грошей і чи зможу я їх вивести в реальний світ? ”
Тут відповідь проста: Все залежить від ваших бажань. Якщо ви хочете, щоб ваш електронний гаманець тріщав від переповнення грошовими коштами, то вам необхідно буде опанувати чимало навичок та умінь. Та якщо вам досить 5-20$ на день, то для цього не потрібно особливих знань. Варто лишень сильно захотіти. Прочитавши способи заробітку електронних грошей, ви вже не будете ставити нав’язливе питання – як заробити гроші? (Про виведення інтернет грошей у реальний світ я обов’язково напишу окремий пост).
  • Отож спосіб перший – Постер/копіпастер.
Нехай вас не лякають такі страшні слова. У роботі постера немає геть нічого складного. За визначену суму ви наймаєтесь на форуми і починаєте заробляти інтернет гроші, просто спілкуючись з іншими людьми. Від вас вимагатимуть змістовних та тематичних повідомлень, за які ви будете отримувати відповідну оплату розміром від 0.5 до 5 центів. Робота вимагає багато часу та вміння бути у темі. Мало того, коли ви станете популярною та відомою особою на форумі у вас також можуть купити підпис у вашому профілі. Ціна залежить від вашої популярності та рейтингу. Така робота годиться для тих, хто проводить багато часу у павутині інтернету і готовий до спілкування.
Копіпастером працювати ще простіше, але набагато нудніше. Робота заключається у кількох простих діях: Скопіювати текст та картинки з одного сайту і вставити їх, уже як автор на інший сайт. Такий заробіток інтернет грошей дуже простий, тому і оплачується дешево. Зазвичай такі дії оплачуються розміром від 1-го до 10 центів за один копіпаст. Можна домовитись з роботодавцем і на інших умовах.
І знову страшні і декому не зрозумілі слова. Та тут також все просто. Копірайтером називається людина, яка пише унікальні тексти та статті на задану тематику і отримує за свою роботу оплату, частіше за все у вигляді інтернет грошей. Кожен копірайтер сам визначає скільки коштує його робота. Зазвичай оцінюють кількість символів у статті без врахування пробілів. Наприклад дехто може взяти 1$ за 1000 знаків, а професійний копірайтер, який пише на дорогі тематики виставляє ціну у 10-20$ за ту саму 1000 знаків. Робота копірайтера дещо важка для людей, які мають малий словарний запас  та не розвинену фантазію. Але працюючи копірайтером можна непогано заробляти і регулярно отримувати оплату за свою роботу електронними грошима. Правда завжди є ризик, що ви “спишетесь”, тобто рано чи пізно у вас не буде ідей для нових статей.
Поняття рерайт також просте для розуміння. Рерайт – це текст переписаний іншими словами, але зі збереженням основної думки. Щоб довго не пояснювати я покажу на прикладі.
Роботодавець просить зробити рерайт такого тексту:
Кожен українець, що прийшов у інтернет галузь, рано чи пізно ставить собі запитання: як заробити гроші в інтернеті?
Ось один з варіантів рерайту цього тексту:
Запитання про заробіток грошей в інтернеті, ставить собі кожен українець, робота якого пов’язана з інтернетом.
Як бачите нічого складного немає. Тобто кожен, хто гарно вчився у школі може легко рерайтити великі статті і отримувати значний заробіток у вигляді електронних грошей. Але оскільки робота легша аніж копірайтерське русло, то і оплата значно нижча.
  • Третій спосіб – надання послуг.
У цьому способі можна перечислити неймовірну кількість послуг, що можна надавати за допомогою інтернету. Я наведу лиш кілька.
Дизайнерські послуги – виготовлення дизайну сайтів, банерів, візиток, логотипів, картинок і багато іншого. Така робота потребує чимало умінь і навіть таланту художника. Та й оплата таких послуг не маленька. Дизайнер може заробити інтернет гроші у чималій кількості. Наприклад створивши дизайн для сайту чи блогу можна заробити від 50$, як мінімум. А вершини тут немає, так як і вершини польоту дизайнерської думки.
Послуги вертальщика-вебмайстра – створення сайтів, різноманітних програм та скриптів, верстання дизайну сайту та інше. Я спробував об’єднати послуги, які можуть надаватися цими професіями. Хоча слово професія звучить голосно. Тут також від вас потрібні не малі знання у кодуванні, мовах програмування і так далі. Ціни на роботи вебмайстра оцінити дуже важко, так як їх спектр неймовірно великий. Та можу сказати одне: Якщо ви навчитесь усім прийомам, які необхідні для надання цих послуг, ви наврядчи будете вводити у строку запиту пошукової систему фразу – “як заробити гроші”.
  • Четвертий спосіб – продаж будь чого.
Маючи у своєму активі сайт, можна здійснювати з його допомогою продажі і заробляти на цьому не малу кількість електронних грошей. Продавати можна будь що. Товари діляться на 2 види: матеріальні, ті які можна помацати та віртуальні, ті які можна побачити лише на моніторі комп’ютера. До віртуальних відносять різноманітний софт та інформацію за яку потрібно платити. І повірте, що основний заробіток в інтернеті відбувається саме через продаж якихось товарів.
  • П’ятий спосіб – власний сайт.
Де б ви не пробували заробляти в інтернеті, вам рано чи пізно дадуть зрозуміти, що без власного сайту великих грошей не заробити. Отож я вам раджу почати свій заробіток саме із створення сайту чи блогу. Тоді ви зможете заробляти інтернет гроші як від продажу з сайту якихось товарів, так і від розміщення реклами та участі у партнерських програмах. Спектр способів, через які ви зможете заробити у інтернеті маючи власний сайт дуже великий, а це означає, що  і кількість грошей у вашому гаманці буде збільшуватись.
Надіюсь я зумів відповісти на ваше питання: “Як заробити гроші?”.
А який метод використовуєте ви, аби заробити гроші в інтернеті?

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту