Нові статті
Loading...
пʼятниця, 11 квітня 2014 р.

Як встановити годинник на сайт ?

17:06


Як встановити годинник на сайт ?
Нещодавно прочитала , що годинник на сайті підвищують функціональність самого сайту. Красиві годинник - прикраса блогу , та й відвідувачам зручно , завжди можна подивитися скільки часу і чи не час відпочити і прочитати пару свіженьких статей . Вирішила я поцікавитися , як можна встановити годинник на блог або сайт і абсолютно безкоштовно.
Як встановити годинник на сайт ?
Можна самим написати php -код , наприклад , щось на зразок цього <? echo ( date ( " d FY h : i " )) ; ? > Цей код хороший, якщо потрібно просто вивести дату і час , але є проблема - код щомиті не оновлюється автоматично.
Можна взяти готовий код , наприклад , на сайті http://www.clocklink.com/index.php . Тут є цікаві спортивні годинник , аналогові , вид яких максимально наближений до сьогоденням.
Можна годинник оформити за своїм смаки , вибравши оформлення та кольорову схему на сайті http://www.24webclock.com/ru/ Налаштувавши всі параметри , можна відразу ж отримати html -код годин.

А ось тут малюки можуть зібрати годинник -пазли : http://www.solnet.ee/games/g1_p04.html Але найголовніше , що коли збереш картинку , вона оживає !
Трохи відступлю від теми і приведу цікаві факти :
Найбільші сонячний годинник в СНД , встановлені в місті Макіївка Донецької області:
 Сонячний годинник Макіївки
А це найбільші в світі квітковий годинник, встановлений в Кривому Розі :
Солнечные часы Макеевки Квітковий годинник у Кривому Розі
Але мені все ж сподобалися годинник на сайті http://chasikov.net.ru/ Правда там весь час грає не дуже приємна музика і картинки вискакують , зрозуміло чому , адже ці флеш - годинник теж безкоштовні .
Вообщем , якщо задатися метою можна знайти і сайт з безкоштовними годинами і попросити знайомого програміста , щоб він спеціально написав для Вашого блогу годинник , або піти на сайт - конструктор годин і самостійно змоделювати годинник.
Ну а тепер найголовніше:
отримуємо html -код , копіюємо його ;
відкриваємо ПУ своїм блогом ; >
Вкладка Дизайн- Віджети ;
перетягуємо віджет Текст на бічну панель в сайд- бар;
вставляємо туди скопійований html -код .
І на цьому все. Годинник на блозі радують нас і відвідувачів .

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту