Нові статті
Loading...
субота, 17 травня 2014 р.

Як розмістити відео на сайт ucoz

13:11
Ucoz — це спеціальний сервіс, який дозволяє розробляти повноцінні проекти без знання програмування. Вам достатньо зареєструвати доменне ім’я і вибрати дизайн, який буде присутній на сайті.

  1. А як же розмістити певну відео на сайті? Якщо у вас є свій проект в даній системі, потрібно просто скористатися спеціалізованим сервісом. Для цього зайдіть під обліковим записом адміністратора. Далі натисніть кнопку «Додати матеріал». Це можна зробити як на сайті, так і через панель адміністратора. Якщо у вас відео знаходиться на локальному диску жорсткого диска, натисніть кнопку «Додати файл». Далі просто вкажіть шлях до відео на комп’ютері.
  2. У разі якщо у вас відео розташоване за певною посиланням на одному з популярних відео порталів, натисніть кнопку «Додати посилання на відео». Вам потрібно вказати повну сторінку на файл. Введіть також назва даного відео ролика. Натисніть кнопку «Додати». Далі вам потрібно просто зберегти матеріал на сайті. Проте варто зазначити, що під кожним відео краще писати деяку інформацію, так як пошукові системи можуть вас просто забанити.
  3. Якщо вам потрібно розмістити відразу цілий архів відео файлів, використовуйте ftp доступ. Для цього в адміністраторській панелі знайдіть вкладку «FTP доступ». Далі запишіть усі дані, які вам будуть видані системою. Для завантаження потрібно використовувати спеціальне програмне забезпечення. Однією з поширених програм є File Zila — знайти її ви зможете в мережі. Поширюється дана утиліта безкоштовно.
  4. Встановіть програму на жорсткий диск комп’ютера. На робочому столі з’явиться ярлик, за допомогою якого можна запустити утиліту. Введіть дані, які були видані системою. Далі перенесіть відео файли на мережевий локальний сервер. Тепер при розміщенні нового відео файлу потрібно буде вказати посилання на сервері. Не варто забувати, що в системі ucoz дисковий простір обмежений.

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту