Нові статті
Loading...
вівторок, 20 травня 2014 р.

Як дізнатися розмір кільця для дівчини

13:11
Ви готові зробити пропозицію. Саме час купити обручку! Безумовно, ви хочете здивувати вашу подругу несподіваним визнанням і красивим кільцем, яке їй буде якраз. При цьому ви не хочете питати розмір пальця своєї дівчини, щоб ваш подарунок став повною несподіванкою.


Вам буде потрібно :

- мило
- папір і олівець
- свічка

Спочатку :

  1. Розпитайте спільних друзів або родичів. Якщо дівчина вже чекає від вас пропозицію, то, можливо, вона сказала кому-небудь розмір свого безіменного пальця.
  2. Вивчіть її шкатулки. Можливо, ваша наречена носить інші кільця. Вона знімає їх на час походу в душ або на ніч. Коли кільце знайдено, «позичте» його і обведіть олівцем внутрішній діаметр кільця на аркуші паперу. По вашому малюнку практично безпомилково можна підібрати розмір кільця.
  3. Запасіться невеликим шматком мила. Коли вашої дівчини немає поруч, зробіть відтиск її кільця в милі і поверніть колечко на місце. Потім достатньо просто підібрати відповідний за розміром зразок, згідно з відбитком у милі, і по ньому визначити розмір.
  4. Приміряйте колечко вашої дівчини на свій палець. На будь-який, який підходить: мізинець, безіменний. Можливо, ваші розміри співпадуть. Тим простіше буде підібрати їй колечко.
  5. Візьміть кільце своєї дівчини і продавите крізь нього свічку. Воно зріже всі надлишки парафіну, а з цієї свічці потім досить легко буде підібрати колечко за розміром.
  6. Пройдіться по ювелірних магазинах зі своєю дівчиною. Наприклад, вибираючи їй у подарунок брошка або підвіску, для веселощів запропонуйте приміряти і колечко (не обов’язково обручки). Таким чином, ви не тільки дізнаєтеся розмір її пальця, але й зможете виявити те кільце, яке за стилем їй дуже підійде як обручального.
  7. В крайньому випадку, купите кільце на-віч з домовленістю в магазині про обмін його у разі невідповідності розміру. Якщо ж колечко унікально, в єдиному примірнику, сміливо купуйте його. Зрештою, будь-які кільця ювеліри здатні розгортати або звужувати під потрібний розмір пальця.

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту