Нові статті
Loading...
пʼятниця, 2 травня 2014 р.

Як отримувати гроші вебмані ?

09:35
Самий простий і демократичний спосіб — просто помінятися з людьми. Якщо комусь із ваших знайомих потрібні електронні гроші, запропонуйте їм зробити обмін: ви перекладете зі свого гаманця потрібну суму в обмін на готівку. Комісія за переказ з одного гаманця на інший складе всього 0,8%.
У кожному місті є спеціальні офіси WebMoney, в яких можна переводити вміст гаманця. На офіційному сайті WebMoney представлений повний список відділень, які займаються виведенням грошей. Комісія в кожному місті різна, в середньому вона становить приблизно 5%. Потрібно врахувати, що до цієї суми додадуться все ті ж 0,8% комісії, передбачені самою системою.
Третій варіант — це переклад грошей на банківську карту. В меню вашого гаманця є пункт під назвою «Вивід коштів». Далі закріпіть за своїм WMID номер банківського рахунку та спереведіте гроші на карту. У перший раз операція займе досить багато часу, оскільки доведеться вводити всі реквізити банку у відповідні графи, після цього дані збережуться автоматично. У наступні рази вам буде достатньо натиснути кнопку «Відправити» і кошти надійдуть на рахунок. Час, за який здійсниться переказ грошей, залежить від вашого банку, комусь кошти приходять відразу, а хтось змушений чекати до 3-х днів.
Якщо вам не хочеться відкривати банківський рахунок, а пунктів обміну поблизу немає, то можна відправити самому собі звичайний поштовий переказ. В системі WebMoney є відповідний рядок меню, де потрібно ввести свої паспортні дані та адресу, на який прийдуть гроші. Заплатити за переказ доведеться 4,5% від суми, а очікування заповітних грошей може сильно затягнутися. Проте цей спосіб, мабуть, самий загальнодоступний і простий з усіх перерахованих.

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту