Нові статті
Loading...
вівторок, 20 травня 2014 р.

Як добавити кнопку "Мені подобається" Вконтакті в blogger ?

13:31
Вітаю, друзі, на сайті  Vsesimply. Сьогодні поговоримо про безкоштовну платформу блоггер від Google. Дана платформа досить популярна серед новачків .




У першу чергу, що необхідно зробити, це підключити API вконтакті до сайту. Для цього, потрібно перейти сюди. Вибрати «веб-сайт» і заповнити всі необхідні поля, після чого, натиснути на кнопку «підключити сайт».
Далі, для підтвердження дії, тиснемо на кнопку «отримати код». І вводимо його в поле коду підтвердження.

Після чого, нам буде надана можливість налаштувати підключення, якщо це необхідно. Тепер, йдемо туди ж , і вибираємо віджет «мені подобається». Вибираємо сайт, який ми тільки що підключили і налаштовуємо зовнішній вигляд і розмір кнопки. І приступаємо до безпосереднього впровадження кнопки в blogger. Спочатку переходимо на головну сторінку безкоштовної платформи blogger. Праворуч від необхідного сайту клікаємо по випадному списку «додатково». І вибираємо «шаблон».

Далі, необхідно натиснути на кнопку «Змінити HTML»

Після чого, з'явиться вікно з кодом нашого шаблону, використовуваного на блозі blogger. І приступаємо до редагування самого коду. Для початку, необхідно знайти закриваючий тег /head. Для цього, можна скористатися пошуком, використовуючи комбінацію клавіш Ctrl + F, і в з'явилося поле ввести шуканий об'єкт, в нашому випадку це /head. Після цього, пошук підсвітить нам, шуканий тег. Тепер повертаємося в віджети вконтакті і копіюємо першу частину коду, яка виглядає приблизно так:
1
2
3
4
5
<!-- Put this script tag to the <head> of your page -->
<script type="text/javascript" src="//vk.com/js/api/openapi.js?82"></script>
<script type="text/javascript">
 VK.init({apiId: 3491923, onlyWidgets: true});
</script>
Зверніть увагу, що перший рядок копіювати необов'язково. Після чого, вставляємо його перед тегом /head. І останнє, що нам залишилося, це вивести нашу кнопку на сторінках нашого блогу. Зазвичай для цього достатньо скопіювати другу частину коду в потрібне місце на сторінці. 

Просто скопіюйте ось цей код і вставте в потрібне місце. Наприклад, я вставив код після post-footer-line post-footer-line-3: 
1
2
3
4
<div expr:id='"vk_like"+data:post.id'><script type="text/javascript">
VK.Widgets.Like('vk_like<data:post.id/>', {type: 'button', pageTitle: '<data:post.title/>', pageUrl: '<data:post.url/>'});
</script>
</div>
Тепер, наша кнопка знаходиться там, де ми і хотіли!
Якщо наш сайт вам допоміг то ставте лайки і діліться записом справа в розділі "ПОДЯКА"



Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту