Нові статті
Loading...
субота, 17 травня 2014 р.

Як приготувати рибу в соусі

13:09
До свята рибу готують цілком. Це виглядає більш урочисто, ніж риба, приготовлена ​​шматками. Є давно забутий спосіб приготування відвареної риби цілком. Для цього потрібна звичайна каструля, у якої в комплекті є виймаються каструля з гратчастим дном або пароварка. Готову відварену рибу подають, прикрашаючи її відварними раками, картоплею, грибами, оливками, покриту соусом.



Вам знадобиться

Для риби:
1.Свіжа сьомга — ціла рибина, 2-2,5 кг.
2.Корінь хрону — 2 шт
3.Корінь імбиру — 4 см
4.Корінь селери — половина одного кореня
5.Морква — 2 великих коренеплоду
6.Лавровий лист — 5 шт
7.Душистий перець — 10 горошин
Для соусу:
1.Мука пшенична — 1,5 ст. ложки
2.Бульон рибний — 2 склянки
3.Масло вершкове — 2 ст. ложки
4.Гірчиця — 2 столові ложки
5.Біле сухе вино— половина склянки
6.Цукор — 2 чайні ложки
7.Яйця — 4 штуки

Інструкція

  1. Почніть готувати рибу.

    Випатрайте і очистіть рибу, видаліть зябра. Візьміть каструлю, покладіть в неї очищений корінь хрону, очищений корінь імбиру, моркву, лавровий лист і запашний перець.
  2. Помістіть в каструлю внутрішню каструлю з рибою на гратчастому дні. Влийте воду, так щоб риба була покрита водою. Варіть до готовності.
  3. Якщо ви користуєтеся пароваркою, то корінь хрону і імбиру краще натерти на тертці і розкласти навколо риби.
  4. Приготуйте соус. Для цього змішайте борошно, масло і бульйон. Добре прокип’ятіть отриману суміш. Зніміть з вогню.
  5. Додайте гірчицю, вино і жовтки яєць. Поверніть на вогонь, прогрійте суміш, ретельно перемішуючи, але не кип’ятіть.

    Цей соус підходить до багатьох породам риб. Облийте їм готову рибу і подавайте до столу.

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту