Нові статті
Loading...
понеділок, 18 серпня 2014 р.

Як зареєструватися в Ютубі?

17:28
Зареєструватися на ютубі досить просто, але у деяких новачків все ж виникають проблеми. Етап 1: Насамперед заходимо на сайт youtube. ком і натискаємо на кнопку Створити Акаунт, розташовану в правому верхньому куті. етап 2: Якщо у Вас вже є профіль у Google то реєстрація пройде дуже швидко, в іншому випадку, відкриється форма реєстрації де Вам треба ввести інформацію про себе і створити аккаунт. Не поспішаючи заповнюємо кожне поле. вводимо email, пароль та іншу інформацію яку від вас потребують форма реєстрації.
Коли все заповнено натискаємо Далі. Одночасно Ви створюєте акаунт Google і пошту на Gmail. ком, які пов’язані з ютуба. Етап 3: До створеному аккаунту можна додати фото або пропустити цей етап натиснувши Далі. Етап 4: Якщо Ви все зробили правильно то ви побачите сторінку на сайті YouTube, на якій буде написано Вітаємо.
Далі тиснемо назад до сервісу Ютубі. Реєстрація в Ютубі закінчена!
Зареєстрований користувач може користуватися прихованими від звичайного користувача можливостями Ютуба дивитися чужі приховані відеоролики і заливати на ютуб власне відео, учавствовать в обговореннях залишаючи коментарі.

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту