Нові статті
Loading...
середа, 20 серпня 2014 р.

Як скрутити газовий лічильник?

18:10
Так, скільки живе людство, воно завжди винаходить якісь закони один для одного. Одні винаходять всякого роду заборони, інші навпаки, винаходять способи, за якими вони могли б ці заборони обійти.Щодо цього болючого питання, то можу сказати так: Все не так просто, як може здатися на перший погляд.Ми от скаржимося на державу, яке воно, мовляв погане, тільки й робить, що нас дурить, тільки й робить, що накладає на нас всякого роду побори і так далі. Але хоч хто-небудь замислювався над тим, що таке, це міфічна держава. Багато хто може не вагаючись заявити, що, мовляв, цей уряд. але можна сказати, що французи були свого часу праві, коли сказали про те, що народ гідний свого уряду. Адже цей уряд приходить не з Місяця і не з Марса, цей уряд ми самі вибираємо і самі стверджуємо.Адже питання про те, як скрутити лічильник газу явно показує, що яким народ, таке і уряд. 

Адже це проста людина так, а той, хто при владі ставить питання інакше: а як придумати ще податок, що їм такого, цьому бидлу, перепрошую), сказати, щоб змусити платити мені податок, тому, як, бачте, у мого сина подряпалася машина і треба іншу купити, тому що він, бачте, має свій імідж підтримувати.Ось так і виходить кругообіг, одні дурять інших, ці інші дурять цих же.

отже, відповідь на питання про лічильнику газу буде такий, що краще цього не робити. Так, дорого платити, ясна річ, але навчитеся, у такому разі, економити, так і платити будете менше, і лічильник не потрібно буде скручувати і накручувати.

Успіху вам!

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту