Нові статті
Loading...
понеділок, 18 серпня 2014 р.

Як вибрати Айфон (iPhone)?

17:26
iPhone 5 це довгоочікувана у всьому світі новинка від компанії Apple, ще до виходу якої почали з’являтися китайські підробки. Як не помилитися при купівлі та придбати справжній престижний смартфон? Як не купити підробку? Кроки. 1 Перше, на що необхідно звернути увагу при покупці iPhone 5, його зовнішній вигляд.
Підроблений смартфон виготовлений з глянсового пластику зі вставками з металу. Важить такий гаджет 146 грамів. Справжній iPhone 5 має корпус, повністю зроблений з алюмінію, і важить 112 грамів.
Якщо задня панель смартфона однорідного кольору, значить, перед Вами підробка. 2 Якщо задня панель смартфона однорідного кольору, значить, перед Вами підробка. До того ж нині китайські фейки продаються в трьох колірних варіаціях чорної, червоної і білої, а колірні варіації оригіналу обмежуються лише чорним і білим кольором, при цьому задня панель справжнього гаджета є двокольорового.
3 Наступною рисою, за якою можна розпізнати підробку, є USB-роз’єм, як у iPhone 4S у оригінальної моделі він значно звужений. 4 Товщина фейк становить 7 мм, а у справжнього смартфона вона дорівнює 7, 6 мм. У нового iPhone 5 розширена діагональ екрану, завдяки чому з’явився додатковий ряд іконок 5 Виробники iPhone 5 вирішили розширити діагональ екрану, чого не врахували виробники підробок.
Розмір екрану оригіналу становить 4 дюйма, а підробки 3, 5 дюйма, як у попередніх версій iPhone. Те ж саме стосується і довжини справжнього смартфона він став трохи вище iPhone 4S, завдяки чому в меню з’явився додатковий ряд іконок. У фейках довжина залишилася, як у iPhone 4S. 6 Зображення на справжньому гаджеті відрізняється яскравістю і барвистістю відтінків, у той час як на китайській підробці воно зернисте і тьмяне.
7 Ще одним очевидним відмінністю є операційна система. На оригінальному гаджеті від Apple встановлена iOS 6, а на китайські підробки Java або Android. Також у підробці Ви не зможете знайти сервіс Apple Store.
8 На оригінальному смартфоні встановлена камера 8 мегапікселів, а в підробленому 2 мегапікселя. На справжньому iPhone 5 виходять яскраві фотографії з відмінною контрастністю, а на фейк буде продубльовано якість 4S, завдяки чому цю різницю можна і не помітити. 9 Ще однією істотною відмінністю, за яким можна розпізнати підробку, є ціна. Всі знають, що продукт від Apple коштує далеко не дешево від 21470 рублів і вище.
Китайську підробку Ви зможете придбати за привабливішою ціною, тому, якщо Вам пропонують купити новий iPhone зовсім не дорого, майте на увазі, що перед Вами або підроблений смартфон, або крадений товар. При цьому деяких цілком влаштовують китайські підробки працюють вони, начебто, нормально і доступні за ціною.
Однак тільки Вам вирішувати, чи влаштує Вас підроблена, але більш вигідна в матеріальному плані модель.

Схожі статті :

1 коментарі:

  1. Я обирала та купувала в https://applegarden.com.ua/ , бу навіть не розглядала як варіант, принаймні тому, що на нього не буде гарнатії, а сказати хто ним користувався і як важко. А в ЕплГардені дають гарнатію

    ВідповістиВидалити

 
Підвал сайту