Нові статті
Loading...
субота, 2 серпня 2014 р.

Як підвищити низьку температуру

12:05

Вам знадобиться

- Різні утеплювачі;
- Інструменти.

Інструкція

  1. Для початку перевірте, чи все в порядку з вашими вікнами. Вставте пластикові склопакети. Бажано, щоб вони були двокамерними. Якщо ж у вас немає фінансової можливості це зробити, то старі вікна можна оновити самостійно. Для цього вам знадобиться гумовий ущільнювач на клейовій основі. Перед його обклеюванням потрібно начисто вимити вікна, знежирити і витерти насухо. Якщо рама нещільно прилягає до скла, то щілину можна замазати звичайної шпаклівкою. Проводити дані процедури найкраще ранньої осені.
  2. Далі перевірте двері. Мета — усунути протяги, а тому всі щілини повинні бути закладені, а самі двері утеплена. На основу двері з внутрішнього боку слід приклеїти м’яку повітронепроникну набивку. Можна придбати матеріали в спеціалізованому магазині, а можна скористатися і підручними засобами, такими як старе ватяну ковдру і дідусів шкіряний плащ. Щілини між стіною і дверима усуваються за рахунок порогів і рейок.
  3. Якщо можливо, утеплите підлогу і стіни. Для цього між чорновими і чистовими статями стелиться спеціальний утеплювач, а стіни робляться за каркасною технологією. Відмінним рішенням будуть теплі підлоги.
  4. Зверніть увагу на радіатори. Вони не повинні бути покриті пилом, закриті декоративними щитами, заставлені меблями, так як це суттєво знижує тепловіддачу.
  5. Щоб збільшити ефективність опалювальної системи, але не переплачувати, поставте регулятори та температурні лічильники. Завдяки їм, вам не потрібно буде опалювати будинок, коли там нікого немає або під час потепління.

Зверніть увагу

На сприйняття людиною тепла впливає не тільки температура, але і вологість, і швидкість руху повітря. У холодну погоду відмовтеся від зволожувачів повітря і вентиляторів. Наповнити будинок свіжістю допоможе елементарне провітрювання.

Корисні поради

Якщо у вас є можливість вкластися в грамотне опалення, то вам підійде система повітряного опалення-кондиціювання та вентиляції, пропонована зараз різними фірмами. Використання сучасних інноваційних матеріалів і технологій — ключ до успіху!

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту