Нові статті
Loading...
понеділок, 25 серпня 2014 р.

Як малювати татуювання ?

11:12
Набити постійну татуювання — вчинок відповідальний, адже людині доведеться ходити з нею все життя. Для тих, кому татуювання подобаються, але робити їх на постійній основі немає бажання, є інший варіант — зробити на шкірі тимчасовий малюнок.



  1. Найпростіший варіант — намалювати малюнок за допомогою гриму. Для цих цілей підійде театральний грим, яким користуються актори, а також аквагрим, який можна придбати у вільному продажу. Аквагрим хороший тим, що легко наноситься, не викликає алергію, тому що складається з натуральних барвників і легко змивається теплою водою з милом.
  2. Наносити грим краще тонкої паличкою або пензликом, фон можна зробити за допомогою губки. Наносьте малюнок на місцях, які не стикаються з вашим одягом, інакше малюнок просто зітреться. Таке татуювання наноситься на один день, а потім просто змивається в душі.
  3. Якщо ви хочете, щоб малюнок тримався довше, то можна спробувати зробити татуювання хною. Для цього необхідно придбати спеціальну хну (вона продається в салонах краси і тату-майстерень), так як хна для фарбування волосся для цих цілей не підходить.
  4. Для початку підготуємо трафарет. Для цього необхідно намалювати на прозорій плівці контур малюнка. Після цього прикладаємо його до шкіри, щоб вийшов відбиток.
  5. Хну можна приготувати таким чином. Півлітра води потрібно закип’ятити, додати 2 чайних ложки меленої кави і 2 чайних ложки чорного чаю. Беремо 30-40 грам порошку хни, повільно висипаємо його в розчин до консистенції густої сметани. Для більш насиченого кольору малюнка можна додати трохи соку лайма.
  6. Після того, як паста охолоне (близько трьох годин) можна приступати до нанесення малюнка за допомогою тонкої палички або зубочистки. Контур малюнка обводять двічі з інтервалом в одну годину. Перед тим, як наносити татуювання, необхідно зробити епіляцію цього місця, інакше малюнок буде розтікатися. Після того, як татуювання остаточно висохне, надлишки фарби можна прибрати тупим ножем.
  7. Такі татуювання триматися на шкірі від п’яти днів до двох тижнів. Фахівці радять робити перерву при нанесенні таких малюнків на одне і те ж місце не менше двох місяців, тому що шкіра повинна відпочивати.
  8. Якщо ви не впевнені у своїх можливостях малювальних, то тимчасові татуювання можна зробити в тату-салоні або салоні краси.

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту