Нові статті
Loading...
середа, 20 серпня 2014 р.

Як конвертувати mp3 в cda?

18:13
Найбільш популярним форматом аудіо треків є мр3. Чому він популярний? Та тому, що з втратою розміру файлу якість не втрачається. Плюс дуже велика кількість аудіосистем підтримують цей формат. Процес конвертації в мр3 необхідно при оцифрування дисків формату CDA, які можна прослухати тільки за допомогою дисковода, який розуміє цей формат. Формат CDA на  плеєр додати ви не зможете, тому і потрібна оцифровка. Звичайно, можна оцифрувати і в більш якісні формати, проте мр3 переважає над усіма завдяки своїй невеликому розміру .

Для конвертації дисків у формат мр3 достатньо мати на своєму комп’ютері стандартний Windows Media Player. Якість отриманих треків буде 128 kbps, що не дуже й добре. Тому замість стандартного плеєра можна використовувати граббери. Це такі програми, які призначені для оцифровки ліцензійних дисків. Та й якість оцифровки у плеєра куди нижче, ніж у звичайного граббера. Знайдіть відповідний граббер в інтернеті і випробуйте його. Ви будете приємно здивовані якістю звуку, після порівняння з оцифруванням за допомогою плеєра.

На жаль, зворотного процесу конвертації мр3 у формат CDA немає. Отримані мр3 треки можна записати як звичайний «мр3 диск» або «диск з даними». Та й не до чого конвертувати мр3 в CDA. Втрачене якість при оцифрування вже не повернути, що і є причиною НЕ конвертувати мр3 в CDA.

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту