Нові статті
Loading...
вівторок, 30 грудня 2014 р.

Як позбутися хропіння?

17:00
Насамперед, хропіння не приємне для людей, які проживають поруч. Але найголовніше, що воно небезпечне для людини, яка страждає на цю хворобу. Адже хропіння виникає через те, що відбувається ослабленість м'язів гортаня, а язичок цілком може перекрити прохід повітря і людина має всі шанси задихнутися. Тому, для початку слід пройти лікарське обстеження, а вже потім намагатися вилікуватися від цієї хвороби в домашніх умовах.
Однією з причин, що викликає хропіння , може бути придбаний або вроджений дефект гортані, а рішення такої проблеми тільки лікарям під силу. Потрібно з'ясувати, для початку, спосіб життя людини, що б правильно визначити, як позбутися хропіння і якими звичками для цього доведеться пожертвувати, а які варто придбати.
Найчастіше хропуть люди, які мають великий надлишок зайвої ваги . Адже зайва жирова тканина знаходиться по всьому тілу, тому вона і може перешкоджати правильному проходженню повітря. Знизивши вагу, можливо, домогтися не тільки зникнення хропіння, але і приведення в норму стан всього організму.

Причиною хропіння можуть бути і такі шкідливі звички, як куріння і алкоголь. Щоб від хропіння позбутися - слід кинути курити, а останній прийом алкоголю має бути не пізніше, ніж за дві години до того, як укладатися спать.Еслі хропіння походить від звичайного нежитю, то перед сном слід закапати в ніс спеціальні краплі або трохи обліпихової олії.
Можливо, для того, щоб перестати хропіти, потрібно всього, лише поміняти позу для сну. Також причиною хропіння може бути сухе повітря в приміщенні, тому на ніч завжди треба залишати кватирку відкритою.
Існують і народні методи боротьби з хропінням . Для вирішення проблеми перед сном випивається стакан соку з капусти, з попередньо розчиненої в ньому ложкою меда.Самий приємний метод лікування хропіння - це спів. Ця процедура допомагає накачати і укріпити м'язи гортані, а міцні м'язи - це здоровий сон без хропіння.

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту