Нові статті
Loading...
понеділок, 29 грудня 2014 р.

Куди краще відправитися в подорож всією сімєю?

18:05
З зовсім маленькими дітьми варто відпочивати там, куди можна дістатися досить швидко, наприклад, на російських курортах, а також в європейських країнах, переліт в які триває недовго. У країни Європи можна їздити і в зимовий період, а ось в екзотичні країни з дітьми взимку подорожувати не варто. Особливо якщо мова йде про маленьку дитину, зміна клімату для якого може стати справжнім стресом. 

Якщо вже вам занадто сильно хочеться поплавати взимку в море, то зупиніть свій вибір на ОАЕ чи Єгипті. Переліт в ці країни займе не більше семи годин, а температура досить помірна і підходить для сімейних подорожей. 

Плануєте відпустку на весняне або осіннє час і хочете побувати на природі? Вас чекає Хорватія, Фінляндія, Мальдіви і подібні країни, в яких вас і ваших дітей зацікавлять прогулянки по парках, вивчення підводного світу, рибалка та інші спокійні розваги. Якщо у ваших планах не тільки подорож і зміна обстановки, а й оздоровлення своїх рідних, то зверніть увагу на прекрасні хорватські чи грецькі курорти. 

Будь батьки періодично втомлюються від дітей, навіть під час подорожей. Щоб відпочинок був дійсно відпочинком, а догляд за дітьми не забрав у вас всі сили, вирушайте в тури з цікавою і насиченою анімаційної програмою. Одними з кращих в цьому плані вважаються курорти Туреччини, наприклад Белек або Мармаріс. 

Куда лучше отправиться в путешествие всей семьей Якщо ваші діти вже підросли, то подорожі бажано робити пізнавальними, тоді їм буде не тільки весело, але й цікаво. Хороша освітня програма вас чекає в Греції, де практично повсюдно можна вивчати міфи та історію. Також для пізнавального туризму підходять екскурсійні поїздки в столиці країн Європи. Однак якщо з вами їдуть діти, намагайтеся виділити час і сходити з ними в якийсь розважальний парк з веселими атракціонами. 

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту