Нові статті
Loading...
вівторок, 3 червня 2014 р.

Як правильно качати прес

21:25
Багато піклується про свою фігуру, та хоче знати як правильно качати прес та як похудати. Плоский животик – мрія кожної дівчини, а для хлопців – шість кубиків. Ні в кого немає бажання жити з надмірною вагою. Багато хто сідає на дієти, які зовсім не приносять результатів, але розумніше просто змінити раціон харчування та займатися фізичними вправами для преса. Потрібно вміти качати прес, в цій статті ви дізнаєтесь як правильно качати прес.

Чоловічий організм дуже відрізняється від жіночого тому качати прес для кожного з них потрібно по різному. Ви дізнаєтесь як правильно качати прес дівчатам та хлопцям. Деякі люди думають, що прес це лише один м’яз, але це зовсім не так, це ціла група м’язів: зовнішні, бічні, прямі, внутрішні косі та поперечні м’язи. Для того щоб правильно качати прес – потрібно качати кожну з цих груп м’язів.
Якщо ви хочете схуднути тоді краще перед тренуванням не приймати жирної їжі. Під час фізичних навантажень, якщо у вашому організмі не вистачає поживних речовин – спалюються жирові відкладення. Жінкам в період менструації теж не бажано качати прес. Отже давайте розглянемо як правильно качати прес.


Як правильно качати прес жінкам

Як правильно качати верхній прес? Для цієї вправи потрібно лягти на спину, покласти руки вздовж тіла, та зігнути ноги в колінах. Потрібно піднімати вгору корпус, та не відривати поперек від підлоги. Підборіддя повинне бути направлене вгору. При підйомі робіть вдих, а при опусканні видих (для більшого стискання м’язів пресу).
Як правильно качати нижній прес? Прийміть таке ж початкове положення як і в минулій вправі, на видих – не повністю підійміть ноги вгору (при цьому м’язи пресу повинні бути напруженими) почекайте 2-3 секунди і видихаючи повільно опустіть ноги.
Як правильно качати косі м’язи преса? Щоб зміцнити косі м’язи пресу ляжте на спину, зімкніть руки за головою, ноги потрібно зігнути в колінах. Ви повинні піднімати ноги, щоб при цьому стегна були перпендикулярні підлозі. Дальше потрібно нахиляти коліна вправу та ліву сторони, при цьому намагайтесь дістати підлогу.

Як правильно качати прес чоловікам?

Як правильно качати прес вправа «скручування», при цій вправі задіяні м’язи преса та міжреберні м’язи. Також при поворотах корпусу добре качаються косі м’язи. Для цієї вправи ляжте на підлогу, зігніть коліна, ступнями ніг упирайтесь в підлогу, а руки витягніть уздовж тулуба. Зробіть вдих , та підніміть голову і плечі. Старайтесь побити вправу так, щоб м’язи шиї були розслабленими. Якщо хочете отримати кращий ефект на груди потрібно покласти обтяження або підніміть ноги на невисоку лаву.
Як правильно качати прес вправа на турніку. Для цієї вправи потрібно без ривків піднімати ноги висячи на турніку. Також можна піднімати ноги трохи в бік, тобто скручувати, при цій вправі качаються косі м’язи пресу. Якщо ви вперше робите таку вправу і вам не вдається її виконати тоді піднімайте ноги, зігнувши їх в колінах.
ВАЖЛИВО!
Якщо ви тільки почали тренуватися або робили довгу перерву між заняттями , нарощуйте кількість виконаних вправ поступово. Намагайтеся займатися регулярно , приблизно 3 – 4 рази на тиждень , але не забувайте , що м’язи повинні відпочивати.





















Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту