Нові статті
Loading...
четвер, 10 липня 2014 р.

Як зробити скріншот (знімок екрану) на Android

18:00
Зробити скріншот (знімок екрану) на вашому Android телефоні інколи може бути заплутаним, так як на різних телефонах цей процес відрізняється. Ось кілька найпоширеніших способів, щоб зробити скріншот на Android .

Якщо у вас Ice Cream Sandwich (4.0) і вище
Якщо у вас новенький телефон із Ice Cream Sandwich і вище, тоді можливість зробити скріншот є автоматично вбудованою в операційну систему! Просто натисніть одночасно кнопки Volume Down (зменшити гучність) та Power (кнопка увімкнення), потримайте їх протягом секунди і ваш телефон зробить скріншот. Він з’явиться у вашому додатку Gallery (галерея), тож ви зможете поділитися ним з ким забажаєте!
Якщо у вас Android 2.3 і нижче
На жаль, у Android 2.3 і нижче функція скріншот не є вбудованою. Хоча, у деяких телефонах (таких як Samsung) ця функція все ж таки присутня, але це залежить від моделі вашого телефону. Наприклад, щоб зробити скріншот на багатьох телефонах Samsung вам потрібно натиснути і потримати кнопки Home та Power. Пошукайте в інтернеті інформацію про те, чи ваш телефон має таку функцію.
Якщо ж у вашому телефону відсутня функція скріншоту, то вам потрібно буде користуватися для цього спеціальною програмою, такою як No Root Screenshot It. Вам потрібно встановити її на телефон, а також безплатну програму на ваш комп’ютер, яка йде у парі з нею. Ця друга програма активує скріншоти. Вам буде потрібно з’єднувати ваш телефон із комп’ютером після кожного перезагруження телефону.  Та все ж ви зможете робити скріншоти напряму з вашого телефону, а це справді класно.
Якщо у вас «вкорінений» (rooted) телефон і у вас Android 2.3 і нижче
Якщо у вас «вкорінений» телефон, тоді у вас є кілька варіантів. Ви можете встановити програму, таку якScreenshot UX, яка дозволяє робити скріншоти, або ж ви можете прошити користувацький ROM, у якому є вбудована функція скріншоту (як наприклад, CyanogenMod) .
Є й інші методи, як зробити скріншоти на вашому телефоні, але наведені вище є найпростішими.

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту