Нові статті
Loading...
середа, 30 липня 2014 р.

Як варити зелений борщ (суп зі щавлю) ?

11:54
Інгредієнти:
  • вода або м’ясний бульйон - 3 л.
  • щавель - 200-250 гр.
  • картопля - 500 гр.
  • рис - 4 ст. л. без вершка
  • морква - 150 гр.
  • цибуля - 150 гр.
  • варені яйця - 5 шт.
  • сметана - 200 гр.
  • зелена цибуля за бажанням
  • сіль, перець
  • лавровий лист










Суп зі щавлю (зелений борщ).

Приготування зеленого борщу:

Готуючи цей смачний весняний суп зі щавлю, я завжди додаю в процесі варіння сметану. Тому важливо, щоб вона була домашньою. Магазинна сметана під час варіння звурдитися, – від чого суп матиме неестетичний вигляд.
Картоплю почистити, порізати кубиками.
Порізана картопля.
Моркву почистити, порізати кільцями.
Порізана кільцями морква.
Цибулю почистити і зробити надріз навхрест.
Очищена і розрізана навхрест цибуля.
Картоплю, цибулю, моркву викласти в каструлю з киплячою водою. Поварити 10 хв.
Картоплю, цибулю і моркву кладемо в каструлю.
Потім додати промитий рис, посолити і поварити ще 10 хв.
Додаємо рис в каструлю.
Тим часом жовтки відділити від білків.
Відділені від білків жовтки.
Білки крупно порізати.
Порізані білки.
Жовтки перетерти зі сметаною до однорідної маси.
Жовтки перетерті зі сметаною.
Перетерті зі сметаною жовтки додати в каструлю.
Додаємо перетерті жовтки в каструлю.
Слідом додати порізані білки. Довести до кипіння і поварити 1-2 хв.
Додаємо порізані білки в каструлю.
Тим часом помити щавель, очистити від стебел і нарізати.
Порізаний щавель.
Зелену цибулю подрібнити.
Порізана зелена цибуля.
Додати в каструлю лавровий лист.
Додаємо в каструлю лавровий лист.
Слідом додати порізаний щавель і...
Слідом додаємо щавель.
...зелену цибулю. Довести до кипіння, накрити кришкою і відставити з вогню. Дати настоятися 10-15 хв.
Додаємо зелену цибулю.
При подачі поперчити свіжомеленим чорним перцем. Суп зі щавлю (зелений борщ) готовий.
Суп із щавелю (зелений борщ) готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту