|
Приготування зеленого борщу:
Готуючи цей смачний весняний суп зі щавлю, я завжди додаю в процесі варіння сметану. Тому важливо, щоб вона була домашньою. Магазинна сметана під час варіння звурдитися, – від чого суп матиме неестетичний вигляд.
Картоплю почистити, порізати кубиками.
|
Моркву почистити, порізати кільцями.
|
Цибулю почистити і зробити надріз навхрест.
|
Картоплю, цибулю, моркву викласти в каструлю з киплячою водою. Поварити 10 хв.
|
Потім додати промитий рис, посолити і поварити ще 10 хв.
|
Тим часом жовтки відділити від білків.
|
Білки крупно порізати.
|
Жовтки перетерти зі сметаною до однорідної маси.
|
Перетерті зі сметаною жовтки додати в каструлю.
|
Слідом додати порізані білки. Довести до кипіння і поварити 1-2 хв.
|
Тим часом помити щавель, очистити від стебел і нарізати.
|
Зелену цибулю подрібнити.
|
Додати в каструлю лавровий лист.
|
Слідом додати порізаний щавель і...
|
...зелену цибулю. Довести до кипіння, накрити кришкою і відставити з вогню. Дати настоятися 10-15 хв.
|
При подачі поперчити свіжомеленим чорним перцем. Суп зі щавлю (зелений борщ) готовий.
|
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
0 коментарі:
Дописати коментар