Нові статті
Loading...
суботу, 21 березня 2015 р.

Як утримати чоловіка?

12:32
Всім відомо, що добиватися цілей у житті не легко. Найчастіше ми, жінки багатьом жертвуємо заради досягнення своєї, як нам здається, єдиної на той момент мети, що все інше просто перестає існувати. А вже якщо ми все-таки домагаємося своєї мети … Приміром, бачити бажаний результат на вагах після довгої дієти … Пам’ятайте це почуття? Правда, захоплююче? Але на жаль, часто так буває, що ми забуваємо про правило, доведеному часом: досягнутий результат потрібно хоч як то підтримувати, підкріплювати, інакше всі наші старання пропадуть дарма. Так само і з чоловіками … Зустрівши свого принца, зацікавивши його, почавши з ним перспективні відносини, ми до того щасливі, що готові принести в жертву практично все заради нього. Так, дійсно, без жертовності тут не обійтися. Для коханої людини — все, що завгодно! І ми настільки зациклюємося на одній людині, присвячуючи весь свій вільний час йому, що наші власні інтереси починають переживати кризу: інтересів стає все менше і менше, а коло спілкування все звужується й звужується поки і зовсім не замкнеться на одній персоні. «А навіщо потрібен хтось ще? Адже справа, здається, йде до весілля … »- ось так, часто, живучи у власних мріях про нерозлучною, красивою і щасливого життя, ми не звертаємо уваги на що відбуваються у відносинах зміни, і що найстрашніше — не помічаємо, як змінюється поведінку партнера. А дізнавшись про зраду, і отримавши розрив замість очікуваної весілля, розуміємо — що щось пішло не так, але вже занадто пізно, і час згаяно! «Що ж йому було потрібно?» — Згодом мучимо себе питанням, починаючи запізнілий аналіз. «Він же одержував від мене всі!» Нерідко такі роздуми приводять до дуже поширених, хоч і помилкових висновків: «Усі мужики — сволота!», «Вони самі не знають, чого хочуть!» І пр.
Мислити як усі — не в наших принципах! Розібратися в тому, які процеси змушують чоловіка байдужіє до коханої жінки — ось завдання цієї статті. Розібравшись у цьому, ви зможете побудувати вигідні тільки вам відносини, а практичні поради, викладені нижче, допоможуть вам завжди залишатися для свого чоловіка «об’єктом номер один». Отже, чому чоловіки остигають?
По-перше, бажання новизни притаманне кожній людині. У разі, якщо жінка задовольняє улюбленого новизною свого образу (перефарбувавши волосся, купивши нову кофтинку), то він починає шукати якусь новизну у відносинах, оскільки всі чоловіки за своєю природою підкорювачі. По-друге, не маловажну роль грає завойовницьких інстинкт. Оскільки цей інстинкт скасувати не можна, то залишається лише підіграти йому (про це далі). По-третє, інтерес до жінки падає в тому випадку, якщо вона відкрита і доступна. Існує два типи людей: одні — відкриті і доступні завжди, з ними можна легко і невимушено спілкуватися в будь-який час; інші — більш замкнуті особистості, для яких відкритість лише справа випадку. Саме така жінка часто викликають інтерес у чоловіка, оскільки, щоб домогтися її розташування, потрібно підкорити її, завоювати, що називається. Всім відомо, що на кожну дію є протидія. Охолов? Прив’яжемо до себе так, що буде як ручний! Необхідно підвищити свою значимість у його очах, але для цього доведеться добряче попрацювати над собою — стати сильною, незалежною, успішної і навіть трішки стервозною — стати тією, яку він не втомиться кохати! Відомо, що любить тільки один, а інший дозволяє себе любити — з цим ні чого не вдієш … Тому, тобі доведеться дозволити йому себе любити, і бути готовою до нескінченного потоку його любові.
Пропоную вашій увазі 5 порад про те, як утримати коханого чоловіка:
1. Страх втрати. Ти успішно сформіруешь свою цінність в його очах, якщо постараєшся тримати його в напрузі. Ти єдина! Ти дорога! «Ближче — далі» — спробуй пограти з ним в цю гру. Сенс полягає в раптовому «зникнення» після того, як деякий час побути з ним дуже милою і доброю. Постарайся уникати зустрічей, не відповідати на дзвінки, а якщо відповідати, то мотивувати свою мовчанку відсутністю вільного часу. Якщо ви зустрічаєтеся кожен день, то тиждень такий розлуки зіб’є його з пантелику. Те, що треба! Вибирати терміни розлуки потрібно правильно, щоб у нього не було приводу подумати про те, що ви розлучилися, і в той же час настільки рідкісні зустрічі повинні виходити за рамки звичайного. Нехай встигне скучити. Нехай поламає голову над твоїм поведінкою. Думаю, буде складно уявити собі його емоції при зустрічі, після твого настільки болісного плану. Швидше за все, тобі самій дуже захочеться зайти до нього, або зателефонувати. Тому тобі доведеться зайняти себе чим-небудь: подзвони подрузі, піди за покупками. Пам’ятай, все це ти робиш заради результату, що не змусить себе довго чекати, і повір — результат того вартий! Після того, як ти прочитаєш 3 рада, і зрозумієш куди направити свою внутрішню енергію, швидше за все у тебе не залишиться часу навіть просто понудьгувати! Хочеш бути справжньою Серцеїдки? Тоді раджу випробувати на ділі ще одну гру — «Сьогодні-Завтра». Це ні що інше як метод батога і пряника. Сьогодні ти біленька і пушістенькая — саме зачарування. Тебе все влаштовує, і ти хвалиш в ньому буквально все, ведеш себе лагідно і в усьому погоджуєшся, а завтра … Завтра ти — холодна стерво! Роби їдкі зауваження, вередувати, не давай до себе торкатися. І ні слова про причини! Нехай шукає їх у собі! Щоб йому було важче всього передбачити в якому образі ти з’явишся перед ним сьогодні, тобі доведеться змінювати строки своїх ігор. Щоб він зрозумів, що зовсім не знає тебе, ти повинна бути завжди різною, завжди нової … Найголовніше в цій справі — контраст! Дуже важливо час від часу міняти тактику, а для цього доведеться підключити свою фантазію, уяву і гнучкість. Тільки так ти змусиш його поглянути на себе по-іншому!
2. Намагайся постійно створювати конкуренцію біля себе. Він не єдиний, дай йому це зрозуміти! Ніколи не нав’язуй йому себе. Для цього необхідно мати вибір, вибір з тих людей, до кого можна звернутися, з ким можна піти погуляти або просто поспілкуватися — оскільки в разі його відмови, тобі буде з ким провести час, щоб не здаватися йому нав’язливою. Краще покарати. Потім. «Милий, мені шафа потрібно пересунути, ти не міг би приїхати? Не сьогодні? Гаразд, можеш себе не обтяжувати, я попрошу Колю ». Примчиться, як ошпарений! Тебе повинні оточувати чоловіки не гірше за нього, які б тобою цікавилися. Він повинен розуміти, що тебе хочуть багато, а отримує тільки він. Все це, укупі з твоєю «тимчасової холодністю» — відмінна мотивація для того, щоб завойовувати таку жінку знову і знову. А щоб посилити цю мотивацію і дати їжу його завойовницькими інстинкту, пропоную вам таку гру, яку Е. Берн чудово назвав «А ну-ка побийтесь!». У змішаних компаніях вона проходить на «ура»! Суть проста: змусити пару-трійку своїх шанувальників змагатися за вашу увагу, попередньо зібравши їх в одній компанії. Як поводитися? Можна виділити когось одного, зрозуміло, залишивши іншим лазівку для надії, а можна демонстративно підтримувати рівне до всіх розташування. Чоловіків хлібом не годуй — дай продемонструвати свою крутість перед прекрасною дамою! Будь грайливою. Доведеться налаштувати себе на кокетливий лад — без цього гра не принесе результату. Грай, ти ж жінка, тобі це дано природою … Кокетство — це бажання подобатися чоловікам, на тлі впевненості у своєму зовнішньому вигляді (і не обов’язково для цього відвідувати дорогий салон), плюс відкритість, тобто бажання сприймати знаки уваги. Створюємо цей стан: з’являється мила напівусмішка і трохи лукавий блиск в очах — і вперед! Насолоджуйся це грою! Почни подавати знаки уваги, утримуючи в собі грайливий настрій. Це ж так легко і природно! На одному чоловікові злегка затримати погляд, потім швиденько відвести очі, потім перевірити — почав поглядати? Зачепили! Іншому послати милу усмішку в ту хвилину, коли всі будуть сміятися над який-небудь жартом. Відповів теплою усмішкою — значить і цей клюнув! Будь щедрою — роздавай посмішки, теплі погляди, маленькі компліменти, короткі дотику, і ти побачиш, що увагу більшої частини чоловіків зосереджено на тобі. Попередження! Намагайся не подавати надто явних сексуальних сигналів (млосні погляди, погладжування різних поверхонь, облизування губ і т. д.), вони можуть бути витлумачені не правильно, а, отже, не в твою користь. Створюй враження веселої, кокетливою, трохи загадковою, життєрадісною, але не більше того, дівчата. Швидше за все, у що знають тебе людей виникне запитання: «Як-то ти незвично себе ведеш …» На нього можна відповісти загадково: «Просто у мене сьогодні дуже гарний настрій!».
3. Май своє хобі, і розширює коло спілкування. Найчастіше, найпоширеніша помилка жіноча — забувати свої інтереси заради коханого. Чоловіки рідко так роблять, внаслідок чого виходить, що він захоплений чимось, він розвивається, а ти стоїш на місці. Таким чином, можна дійсно дуже швидко набриднути! Кому сподобається спілкуватися з зацикленим і обмеженим, нехай навіть і дуже люблячою людиною? Знайди собі хобі за інтересами. Заняття улюбленою справою дасть тобі багато чого: виведе твої знання на новий рівень (як же приємно бути в чомусь професіоналом!), Розширить коло спілкування (там може виявитися багато цікавих чоловіків — який простір для створення конкуренції!), Тобі завжди буде чим зайнятися , це послужить стимулом для зростання твоєї незалежності. До речі, серйозні заняття улюбленою роботою призводять до закономірного особистісному росту, пам’ятай про це. Професіонал своєї справи — завжди цікава людина. Він повинен бачити, що ти успішна жінка, яка крім нього захоплена чимось ще! І що ти не готова заради нього жертвувати своїми інтересами!
4. Програмую своє майбутнє. Це не з області екстрасенсорики, хоча де-то дуже близько, адже ці техніки не помічаються свідомим увагою, а тому дуже дієві. Дай йому опору для планування спільного майбутнього. У зв’язку з цим проводите якомога більше спільних ритуалів. Приміром, проводите кожен вечір неділі разом. І ніяк інакше. Повинна виробитися стійка звичка до цього, і, якщо він коли-небудь не зможе провести цей вечір з тобою, почуття провини йому забезпечено, можеш бути впевнена. Подібних ритуалів можна придумати безліч, досить поспостерігати за закоханої парочкою — у них багато побудовано на ритуалах. Разом будувати плани дуже корисну справу: на тиждень, на місяць, на відпустку («Сходом на цьому тижні в кіно?», «А давай влітку на море поїдемо!» І т. д.). Ці ритуали перекроюють його уявлення про майбутнє, в той же час, залишаючись неусвідомленими. Він впише тебе в свої життєві плани, і сам того не помітить. Не забувай також, що, творячи справжнє, ти формуєш минуле. Тому, роби акцент на приємні спогади. Роби йому подарунки, які будуть нагадувати про тебе. Краще, якщо це буде не дрібниця, яку можна поставити в дальній кут і забути, а речі, з якими доводиться стикатися щодня (будильник з приємною мелодією, симпатична гуртка, стильна ручка). Супровідних свій черговий подарунок коментарем з необхідним навіюванням: «Кожного разу, коли ти будеш пити з цієї гуртки, ти будеш згадувати мене. І з кожним ковтком з неї твоя любов до мене буде все міцніше ». Міло посміхнися і переведи розмову на іншу тему. Він це не забуде. Не забувай, в будівництві спільних планів повинна бути міра. Рекомендується уникати відкритих фраз про весілля і дітей — це небезпечні теми. Як говорив С. Горін: «Найкращий спосіб позбутися від двадцятирічного хлопця — сказати, що мрієш від нього народити. Кращий спосіб прив’язати до себе тридцятирічного — сказати те ж саме ». Так що вибирай по ситуації. А от такий спосіб програмування його поведінки особливо дієвий при невеликому «стаж» відносин. Сформулюю своє побажання і встав його в розмову у вигляді маленької самохарактеристика. Наприклад, «Я люблю, коли мені дарують квіти», або «Мені дуже подобаються несподівані подарунки», або «Мені приємно, коли чоловік мене хвалить», «Я ніколи не забуду тієї людини, яка мені принесе каву в ліжко». Будь певна, він неодмінно все це врахує.
5. Чи не розкривай себе повністю, заінтригує його! Він думає, що знає тебе напам’ять? Доведи йому протилежне! Породити безліч питань у його голові, що стосуються вас і ваших відносин, і подаруй йому надію на отримання відповідей. Зацікавленість — потужний інструмент, який примусить його думка знову і знову повертатися до тебе і тій темі, яку ти затронешь.
Уміло використовуй все це, придумуй свої несподівані рішення, а для початку скористайся наведеними нижче рецептами:
- Постарайся створити якусь недомовленість. Подзвони йому і скажи: «Ой, я таке про тебе дізналася, таке …!!! Потім різко Прочистити наш край свою розповідь і не відповідай на його запитання. «Вибач, йти треба, спізнююся … пізніше поговоримо …».
- Позич його очікуванням. «Я розповім тобі дещо що завтра, або в четвер увечері». Очікування може бути чого завгодно, наприклад, подарунка. «У мене для тебе є приголомшливий сюрприз. Ти будеш у захваті! Тільки доведеться трохи почекати ».
- Розкрій його «таємницю». Одного разу моя подруга написала свого хлопця приблизно таку смску: «Я сьогодні розмовляла з твоєю мамою і дещо про тебе впізнала. Я розумію, це твоя таємниця. Але не можу повірити — невже ти такий жорстокий? .. »Результат був в наявності! Вдосталь намучився його, вона розповіла його «таємницю» — те, що він коли-то в дитинстві відірвав мусі крильця.
- «Я сьогодні твоїх друзів зустріла … Поговорили. І про тебе теж розмовляли. Я дещо про тебе впізнала. Тепер я знаю один з твоїх секретів ». Потім різко зміни тему і не відповідай ні на які питання. Це дуже заінтригує його!
- Уявна небезпека. Подзвони і скажи, що вам потрібно терміново поговорити. Можна сказати приблизно таке: «Це дуже важливо, не можу сказати по телефону. Тільки не лякайся — все буде добре! ». Безсумнівно, він трохи злякається. Але потім ти його заспокоїш — скажеш, що, наприклад, вирішила сходити з ним у секс-шоп за батогами і наручниками. (Зрозуміло, тобі не доведеться цього робити, оскільки він тебе відговорити).
Цей список можна продовжувати і далі, але буде краще і продуктивніше, якщо ти продовжити його сама. Попередження: Використовуй ці поради в міру необхідності. Не зловживай, в іншому випадку тобі просто перестануть вірити. І пам’ятай, що недомовленість все-таки доведеться «доказувати», очікування — виправдовувати, а «таємниці» — розкривати. Тобто, говорити що-то все одно доведеться. Тому підготуй заздалегідь нешкідливі (як у моєї подруги) відповіді. Пам’ятай, твоя відповідь звернений до його свідомості, тому він повинен бути логічним, а твій інтригуюче питання — до несвідомого, і тому він повинен бути загадковим і невизначеним. І нехай зовні все це буде виглядати як чергова порція «жіночих штучок» — ми-то знаємо, як, і наскільки це все працює! Тепер у тебе є всі необхідні знання не тільки для утримання потрібного тобі чоловіка, але і для вдосконалення себе коханої. Залишається тільки почати діяти — і мета буде досягнута! Ти ж цілеспрямована жінка!

Схожі статті :

1 коментарі:

  1. Мені було боляче й розбите серце, коли сім місяців тому між мною та моїм чоловіком у моєму шлюбі сталася дуже велика проблема. настільки жахливий, що подав справу до суду на розлучення. він сказав, що більше ніколи не хоче залишатися зі мною і що більше не любить мене. Тож він зібрав речі з дому і змусив мене та моїх дітей пережити сильний біль. Я намагався всіма можливими способами повернути його, після довгих прохань, але безрезультатно. І він підтвердив, що прийняв рішення і більше ніколи не хоче мене бачити. Тож одного вечора, повертаючись з роботи, я зустрів свого старого друга, який шукав мого чоловіка. Тож я йому все пояснила, і він сказав мені, що єдиний спосіб повернути свого чоловіка — це відвідати чародійця, тому що він справді це теж зробив. Тому я ніколи не вірив у магію, але мені нічого не залишалося, як слідувати його пораді. Потім він дав мені адресу електронної пошти заклинателя, якого він відвідав. dralaba3000@gmail.com. Наступного ранку я надіслала електронного листа на адресу, яку він мені дав, і заклинатель запевнив мене, що я поверну свого чоловіка протягом наступних двох днів. Яке дивовижне твердження!! Я ніколи в це не повірив, тому він поговорив зі мною і сказав мені все, що я мав зробити. Потім я роблю їх без збільшення, тому наступні два дні, на диво, мій чоловік, який не дзвонив мені протягом останніх 7 місяців, дзвонив мені, щоб повідомити, що він повертається. Так дивно !! Тож він повернувся того ж дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та моїм дітям. Тоді з того дня наш зв’язок став міцнішим, ніж раніше, за допомогою чудового заклинателя. Тому я пораджу, якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться з доктором алаба на електронну адресу: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним у WhatsApp та Viber за цим номером: +1(425) 477-2744.......

    ВідповістиВидалити

 
Підвал сайту