Нові статті
Loading...
середа, 3 вересня 2014 р.

Як відростити бороду?

16:52
Відрощування бороди справа відповідальна. Це може стати випробуванням характеру і дивним процесом самопізнання. Для початку переконайся, що ти до цього готовий!
Звичайно, гоління стало нормою, і дозволити бороді відростати - це свого роду боротьба зі стереотипами суспільства. Відрощування бороди вимагає певної сміливості і рішучості! Прийняття подібного рішення найскладніший крок!
Звичайно, не кожен може дозволити собі розкішну бороду. Тут все залежить від генетики, але якщо у тебе розкішна рослинність на обличчі, то ти просто зобов'язаний відпустити бороду, хоча б у якості експерименту! Результат може тобі настільки сподобається, що ти вирішиш носити бороду постійно.
Найголовніше пам'ятай, це твоя борода! Єдине думку, яка дійсно важливо, твоя думка! Якщо ти хочеш - відрощувати, якщо тобі не сподобається - збрий її! Принаймні, ти будеш знати, що таке відростити бороду!


Перестань голитися і почни відрощувати 

Можна почати відпускати бороду під час відпустки.
Не турбуйся про реакцію людей на твою нову бороду. Якщо у тебе буде хороша борода, більшість людей відреагують позитивно і можливо краще, ніж ти того очікуєш. Не турбуйся про це і насолоджуйся досвідом!
Коли ти тільки почав відрощувати бороду, тобі не слід голитися, принаймні, перші 4 тижні! Одна з найпоширеніших помилок - намагатися сформувати форму бороди занадто рано. Навіть якщо ти плануєш відростити маленьку борідку, тобі все одно не слід голитися. Якщо ти не почекаєш, то можеш прибрати більше волосся, ніж плануєш. Крім того ти не уявляєш, кокой разючий ефект можуть надати такі неоформлені бороди! Надалі ти завжди можеш зменшити розміри
Через 4 тижні починай голити бороду. Слід вибрати форму бороди і визначити «лінію шиї». Можливо, найкраще звернутися для цього до стиліста.
«Лінію щоки» можна залишити природною.

Якщо у тебе з'явилося подразнення, використовуй спеціальні засоби. Це лише тимчасове явище, шкіра просто повинна пристосуватися. Не дозволяй роздратуванню зупинити тебе!
Не здавайся! Ти можеш встановити для себе термін, наприклад, в шість тижнів, протягом яких ти не будеш збривати бороду. Після закінчення цього часу ти вже зможеш прийняти рішення: залишити бороду або збрити її.
Удачі тобі, початківець бородань :D

Схожі статті :

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Підвал сайту